Om oss

Emporium Shoppe är en unik och eklektisk onlinebutik som erbjuder ett brett utbud av damkläder, accessoarer och hemartiklar. Vi är fast beslutna att ge våra kunder en unik shoppingupplevelse som är både snygg och prisvärd.

Vår historia börjar 2015, när vår grundare, Sarah, letade efter ett sätt att dela sin kärlek till mode med andra. Hon startade Emporium Shoppe med en liten samling vintagekläder och accessoarer, och snabbt växte butiken till en av de mest populära onlinebutikerna i landet.

Idag erbjuder Emporium Shoppe ett brett utbud av damkläder, accessoarer och heminredning från hela världen. Vi är ständigt på jakt efter nya och spännande plagg att lägga till i vår kollektion, och vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga shoppingupplevelsen.

Vi tycker att mode ska vara roligt och prisvärt, och vi är fast beslutna att förse våra kunder med ett brett utbud av snygga och unika plagg som de kan älska i många år framöver. Vi tror också på att ge tillbaka till vårt samhälle, och vi är stolta över att stödja ett antal välgörenhetsorganisationer.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att ge våra kunder en unik och snygg shoppingupplevelse som är både prisvärd och hållbar. Vi tycker att mode ska vara roligt och tillgängligt för alla, och vi är fast beslutna att ge våra kunder bästa möjliga urval av kläder, accessoarer och hemartiklar till bästa möjliga priser.

Vi är också engagerade i hållbarhet, och vi anser att det är viktigt att vara medveten om den miljöpåverkan som vår verksamhet har. Vi köper bara in våra produkter från etiska och hållbara tillverkare, och vi letar alltid efter nya sätt att minska vår miljöpåverkan.

Våra värderingar

På Emporium Shoppe tror vi på följande värderingar:

  • Stil: Vi tycker att mode ska vara roligt och snyggt. Vi erbjuder ett brett utbud av unika och eklektiska plagg som våra kunder kan älska i många år framöver.
  • Prisvärdhet: Vi anser att mode ska vara tillgängligt för alla. Vi erbjuder våra produkter till en mängd olika priser, så att alla kan hitta något de älskar.
  • Hållbarhet: Vi anser att det är viktigt att vara medveten om den miljöpåverkan som vår verksamhet har. Vi köper bara in våra produkter från etiska och hållbara tillverkare, och vi letar alltid efter nya sätt att minska vår miljöpåverkan.
  • Samhället: Vi tror på att ge tillbaka till vårt samhälle. Vi är stolta över att stödja ett antal välgörenhetsorganisationer, och vi letar alltid efter nya sätt att göra skillnad.

Vi hoppas att du vill följa med oss på vår resa för att skapa en snyggare och mer hållbar värld!


Peak Spirit Limited
Eingetragene Firmennummer: 14569685
Adresse des eingetragenen Unternehmens: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ, UNITED KINGDOM

GLOD Limited
Room 1701, 17/F, Wai Fung Plaza, 664 Nathan Road, Mongkok, Kowloon